ביטוח נסיעות לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/10/2014 | 12:27 | מאת: קארין

שלום חברים, חדשה כאן. :) יש לי שאלה לגבי ביטוח נסיעות לחו"ל. אנחנו מתכננים לנסוע עם הילדים לטיול קצר של שבוע לברצלונה. יש טעם להשוות ביטוח נסיעות? אנחנו בגילאי 30+ והילדים קטנים יחסית 3.5 ו 8 חודשים. איפה אתם עושים ביטוח נסיעות? בנסיעות הקודמות עשיתי דרך קופת חולים כי גם הייתי בהיריון עם הקטנה אבל עכשיו שאין באמת סיבה, אולי כדאי לנסות מישהו אחר? אודה להמלצות.

שלום קארין, אני אשמח אם קוראי הפורום האחרים גם יחכימו אותנו עם המלצותיהם , אבל באופן כללי ביטוח נסיעות לחו"ל לא שונה משום ביטוח אחר ועל כן "לא מנסים" אלא בודקים את הביטוח שהכי מתאים לצרכים שלכם, במיוחד עם ילדים קטנים. החלקים החשובים בביטוח הם בצד הרפואי כמובן מבחינת היקף הכיסוי וגם בצד המטען והכבודה (לא נעים לגלות שהמזוודה עם הפריטים של הילדים לא הגיעה וכעת צריך למצוא פתרון - לפחות שיהיה לזה כיסוי כלשהוא). תוכלי להתרשם ממה שמציעות חברות הביטוח השונות באתרים של חברות הביטוח או להשוות בין הכיסויים באתר wobi.co.il . ביטוחי החינם של קופות החולים או כרטיסי אשראי הם מאוד בסיסיים ולעניות דעתי אינם מתאימים לצרכיכם. נסיעה טובה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל