נוטלת אספירין האם צריכה לעשות הרחבה לביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/10/2014 | 13:46 | מאת: שושנה

שלום אני נוטלת אספירין באופן קבוע ונוסעת בטיול מאורגן לבייג'ין. האם עלי לעשות הרחבה לביטוח? (מגיע לי ביטוח בחינם מכרטיס האשראי)

שלום שושנה, ביטוח חינם מכרטיס האשראי (כרטיס רגיל, זהב וכדומה. אינני מכוון לכרטיסי פלטינום ומעלה) הוא ביטוח מאוד מאוד מצומצם, ואינני יודע מה גילך או ההסטוריה הרפואית , אך אני מניח שאינו מתאים לך . מאחר ואת נוטלת אספירין, אני מניח שיש בעיית דילול דם ומומלץ לרכוש ביטוח עם הרחבה למצב רפואי קודם או באישור של חברת הביטוח כי הכיסוי מתקיים ללא הרחבה לאחר שידוע להם מה מצבך הרפואי. נסיעה טובה ומהנה רן.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל