ביטוח נסיעה לחו"ל אחרי ניתוח ראש

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/10/2014 | 09:32 | מאת: אור

שלום, לפני 4 חודשים עברתי ניתוח בבסיס הגולגולת להסרת גידול ממאיר שהיה לי שם. ביצעתי ביקורת בשבוע שעבר וב"ה הכל בסדר ואין ממצאים חשודים. אני רוצה לסוע ממש בקרוב לארה"ב לתקופה, האם יתאפשר לי לעשות ביטוח לנסיעה? תודה מראש

שלום אור, ביטוח לאחר טויפול רפואי ובסמוך למסיעה ניתן לעשות וקיים בשוק. לחברת פספורטכארד תכנית ביטוח לכל גיל ולכל בעיה רפואית, כולל בעיות רפואיות שמטופלות תוך כדי הנסיעה. גם להראל או כלל ולשאר חברות הביטוח תכניות בהתאמה אישית. העניין היחיד הוא (ואולי זו לא בעיה ) שהביטוחים הללו הם לרוה לתקופות קצרות של עד 30 יום בגלל הסיכון המורחב שלוקחות על עצמן חברות הביטוח. על מנת לקבל מידע מלא ומדוייק, מומלץ ליצור קשר עם 3 חברות לפחות, להעביר את המידע הרפואי ואישור טיסה (חושב אישור טיסה מרופא מטפל, גם בשביל השקט הנפשי שלך) ולקבל הצעה קונקרטית. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל