ביטוח ל-10 חודשים לטיול במזרח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/08/2014 | 09:29 | מאת: מאיה

שלום רן אני טסה ל10 חודשים לטרקים קיבלתי 2 הצעות- 1. כלל מציעה לי ביטוח אקסטרים כולל אפשרות לביטוח ציוד ב2000 דולר 2. הראל 669 בלי האפשרות לבטח ציוד ב2000 דולר אני צריכה את הביטוח ציוד משום שיש לי ציוד צילום בסכום של 2000 דולר. מה דעתך על הביטוח של כלל? כביטוח למישהו שהולכת לעשות טרקים במקומות שכוחי אל? האם עדיף לעשות את הביטוח של הראל ובנפרד לעשות את הביטוח לציוד? תודה תראש

שלום מאיה , אינני נוהג להמליץ על ביטוח אחד לטובת האחר אולם אני מאוד בעד השוואה נכונה של תוכניות הביטוח ועל כן אני מציע לייצר טבלה עם מפשרט הכיסויי בכל אחד מהביטוחים הכוללת לפחות את המרכיבים הבאים : 1. כיסוי רפואי - האם כולל אשפוז והאם יש הגבלות לכיסוי. 2. הטסה רפואית - האם כלול ומה ההגבלות ככל שיש 3. (שלא נדע אבל כדאי שיהיה) - הטסת גופה 4. איתור וחילוץ - האם כלול ומי הם ספקי השירות 5. כבודה - כאן חשוב מאוד לזכור שמאחר וציוד הצילום חשוב לך והוא נורא יקר, יש לברר בביטוח הכולל כיסוי האם מדובר על סך כיסוי של 2000$ (מה שאומר שיכול להיות שיש הגבלה לפריט שלרוב נמוכה הרבה יותר מסך הכיסוי ואז יווצר מצב בו ציוד הצילום שלך יהיה מכוסה אבל בכיסוי נמוך הרבה יותר מ 2000$) לאחר הטבלה הזו תוכלי לבחור את הביטוח המתאים לך או לשלב בין שני הביטוחים לכיסוי מירבי. בהצלחה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל