ביטוח נסיעה לחו"ל- כשאני נוסעת עם רגל מגובסת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/07/2014 | 18:25 | מאת: נתי

שלום רב, לפני 3 חודשים שברתי את הקרסול, פטישון. ללא ניתוח ויציב. הרופא אמר שאני יכולה לנסוע לחו"ל עם גבס. ואהיה חודש לאחר הנפילה. ואוכל להדרוך על הרגל. ובחו"ל אוריד את הגבס- זה גבס קל. מה עלי לעשות מבחינת ביטוח? האם אוכל לקבל ביטוח על כך? מי יבטח אותי? האם בקופת חולים כללית אוכל לבטח? תודה נתי

היי נתי, ביטוח בעיקרו נועד למקרה הלא צפוי ולא ידוע. במקרה צפוי כמו במקרה זה מדובר על תכנית מימון ולא על תכנית ביטוח ועל כן תוכלי לרכוש ביטוח נסיעות לחול אולם אני מניח שכל חברת ביטוח תחריג את הפציעה האמורה (וממילא תוכניות הביטוח מחריגות זאת באמצעות הפוליסה). יש לקחת בחשבון גם משתנים אחרים שכרגע אינם ידועים כמו היכולת לדרוך על הרגל לאחר הורדת הגבס, מהות הטיול ומשכו, המשך טיפול שיידרש ככל שיידרש וכו' ומאחר וחברת הביטוח לא "תקנה" את הסיכון הזה, אלו משתנים שעליך להתחשב בהם לפני היציאה לחו"ל. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל