נקע בקסול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/05/2014 | 17:18 | מאת: קמה

היי, לפני חודש מהיום נקעתי את הקרסול. שתי רצועות נפגעו- רצועת אחת נפגעה ויש לה קרע חלקי אך מוגדרת נקע בדרגה 1, ורצועה נוספת נפגעה שגם בה יש קרע חלקי אך מעט יותר חמור ואותה האורטופד הגדיר - נקע דרגה 2. היום כבר התחלתי לעשות פיזיותרפיה.ה מלבד הדבר הזה, לא קיימת בעיה רפואית כלשהי. בעוד שבוע וחצי אני טסה עם חברה לטיול במילאנו של 5 ימים. כשפניתי לסוכנות אחת ביקשו ממני להעביר את כל הטפסים הרפואים הם ידונו בזה ימסרו לי תשובה בקרוב. האם הדבר עשוי להביא לבעיות בנוגע לביטוח חו"ל? האם לא ניתן לבטח נקעים? אודה לעזרתך

שלום רב, באופן כללי התשובה היא כן. מצב רפואי שהתרחש או טופל במהלך ששת החודשים שקדמו לנסיעה לחו"ל אינו נכלל בכיסוי ברוב תוכניות הביטוח הקיימות כיום. תוכלי לבדוק בפספורטכארד (טלפון 9912*) שמטחים גם מצבים רפואיים קיימים. בברכת החלמה מהירה ונסיעה טובה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל