ביטוח לחולת סרטן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/02/2014 | 00:41 | מאת: גיטה

רן שלום, אני מעוניינת לעשות ביטוח רפואי לצורך נסיעה לחו"ל לחולת סרטן השד עם גרורות.אשמח לעצתך. תודה

שלום גיטה, נכון להיום יש שתי חברות שמבטחות חולי סרטן (מחלה פעילה או ברמיסיה) - הראל בתכנית first class כמדומני ופספורטכארד (הפניקס) . חשוב מאוד לוודא כי בידייך אישור רפואי לטיסה ושהייה ומידע רפואי עדכני. הכיסוי, ככל שיינתן יהיה כמובן להחמרה של המחלה ולא למחלה עצמה. כמובן שיש לבחון את התנאים כל אחת מהתוכניות ולבחור בזאת המתאימה ביותר למטרת השהות בחו"ל ולהכיסוי הרפואי הנדרש. להראל - 03.7547080 לפספורטכארד - 9912* בהצלחה ונסיעה טובה וגם - החלמה מהירה לחולה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל