חזרה מנופש עקב פטירת קרוב משפחה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/11/2013 | 18:16 | מאת: יוס

בעלי ואני היינו בנופש במועדון הים התיכון והודיעו לנו שאחות בעלי נפטרה היא היתה מאושפזת בבית החולים ונפטרה עקב סיבוכים. סה"כ היינו 2 לילות מתוך 7 לילות וחזרנו לארץ בטיסות מיוחדות להגיע ללויה.. בפוליסה שעשינו רשום שאנו זכאים להחזר במידה ואחד מדרגה ראשונה נפטר. האם לדעתכם ניתן לקבל החזר .

שלום רב צר לי לשמוע על גיסתך ומשתתף בצערכם. אכן הפוליסות השונות מכסות אירוע של קיצור נסיעה עקב פטירה של קרוב מדרגה ראשונה אולם ברוב הפוליסות קיים חריג שקובע כי במידה וסיבת המוות הינה מצב רפואי שהחל לפני היציאה שלכם לחול, הכיסוי אינו בתוקף. נא בידקו היטב את פרק החריגים המתייחס לכיסוי של קיצור נסיעה ( לרוב פרק החריגים סמוך למפרט הכיסוי ) שלא תדעו עוד צער בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל