ביטוח נוסעים לאדם מעל גיל 86

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/08/2013 | 19:38 | מאת: קובי

אבי בן 86 לפני חודש, מתוכנן לטוס להולנד לאחותי לחודש ימים. אבי אדם בריא בד"כ לגילו, למעט ניתוחי מעקפים ב 84 ו 90 . לאחר שיקום , לא נמצא במעקב קרדיולוגי ברוך השם. ללא בעיות לבביות חדשות, לחץ דם וכל דבר בנדון. היכן עליו לפנות על מנת להיות מבוטח לקראת נסיעתו? האם ידועה מה העלות לכל יום ?

שלום קובי, באופן כללי כל חברות הביטוח יודעות להציע ביטוח לאנשים בגילו של אביך. יחד עם זאת המחיר יש וישתנה בין החברות השונות. אם אין ברקע שום מצב רפואי מיוחד, תוכל לקבל הצעות מחיר ולהחליט. באופן כללי, תוכניות הביטוח של החברות הגדולות דומות מאוד במהותן (רק לשים לב שרוכשים את ההרחבות המתאימות בהתאם לאופי הנסיעה ולא להסתפק בביטוחי החינם של קופות החולים וכדומה). והכי חשוב - שיהנה בטיול ויישאר איתן ובריא לשנים ארוכות קדימה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל