ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/08/2013 | 20:37 | מאת: מוקי

רן שלום. בני נמצא בארה"ב מעל 5 שנים. היה מבוטח עד עכשיו בחב' כלל. הם אינם מוכנים להמשיך לבטח אותו מכיוון שלא היה בארץ תקופה ארוכה. בני מאובחן קרוהן כבר 6 שנים, מאז לא היתה התפרצות או הזדקקות לטיפול רפואי.פניתי גם אליכם אך דחיתם אותו(למרות שנציגה שלכם אמרה לי שישנם מקרים שאתם מבטחים גם קרוהן). האם לדעתך ישנו פיתרון לביטוח גם עם החרגה? בתודה.

שלום רב מוקי, אתחיל מהסוף - התשובה באופן כללי היא כן. אפשר לבטח גם עם קרוהן. יחד עם זאת ברוב המקרים אנו נוהגים לדחות מקבלה דווקא מהמקום בו אנו מעדיפים לא לקבל לביטוח מאשר לקבל לביטוח שלא כולל את הכיסוי העיקרי לו זקוק המבוטח. ניתן לבחון קבלה לביטוח עם החרגה לקרוהן (החרגה רחבה מאוד, אגב) לאחר קבלת מידע רפואי עדכני על מצבו של בנך. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל