ביטוח נסיעות לחו"ל בחודש שמיני

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/07/2013 | 14:28 | מאת: מתקדמת

שלום רב, קניתי כרטיס לחו"ל אחרי שבחברת ביטוח מסוימת אמרו לי שיבטחו אותי גם בשבועות מתקדמים, בכפוף לאישור רופאת נשים. עכשיו פתאום לא מבטחים. אני טסה בשבוע 33+0 וחוזרת ב-36+0. האם יש איזושהי חברת ביטוח שמבטחת בשבועות כאלה? כל ההריונות הקודמים שלי היו תקינים והסתיימו בשבועות מתקדמים יותר (39-40), בהריון הזה העמסת סוכר גילתה סכרת, אבל היא מאוזנת בתזונה בלבד (ובכל מקרה לא מהווה סיכון בהקשרי טיסה). הרופאה שלי מרשה לי לטוס... תודה!

שלום ל"מתקדמת" :) לצערי אינני מכיר חברת ביטוח ישראלית אשר מבטחת הריון מעבר לשבוע 32. הסיבה לכך היא העובדה שהכיסוי נועד להחמרה במצב הריון ואילו בשבועות המתקדמים מתחיל סיכון ממשי למצב לידה מוקדמת או לידה רגילה, סיכון אשר במודע ומתוך שקלול חברות הביטוח אינן מוכנות לקחת. בנוסף, חשוב לדעת שגם חברות התעופה לעיתים מגבילות טיסה של נשים בשבוע מתקדם מעבר ל 34 ומומלץ לבחון גם את העניין הזה בהתאם. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל