ביטוח לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/07/2013 | 11:19 | מאת: שרית

שלום רב לפני כחודש עברתי ניתוח כריתת רחם, לאחריו הייתה החלמה תקינה וכיום חזרתי פחות או יותר לשגרה. לקראת אמצע חודש אוגוסט (סדר גודל של כחודשיים מהניתוח) אני רוצה לצאת לחופשה קצרה של מנוחה ביוון או במלטה (כ- 5 ימים). ידוע לי שחברות הביטוח אינן מכסות מי שהיה מאושפז בחצי השנה האחרונה...אבל שאלתי היא :האם בכל זאת אפשר לעשות ביטוח בריאות (אפילו יוחרג עניין הניתוח) כדי לכסות את עצמי מתאונות/מחלות/צרות אחרות? האם יש חברות שכן מבטחות גם בסיטואציה כזו? אשמח לעצה למי לפנות...תודותיי

שלום שרית , פספורטכארד (passportcard.co.il) מבטחת גם מועמדים שעברו הליך רפואי במהלך החצי שנה האחרונה עם כיסוי להחמרה חירומית של אותה בעיה רפואית בנוסף לכיסויים הרגילים הניתנים בתכנית הביטוח. במידה ואת מוכנה לרכוש ביטוח עם החרגה לבעיה המוזכרת, תוכלי לעניות דעתי לרכוש כל ביטוח קיים בשוק. גילוי נאות: מוצרי פספורטכארד מנוהלים על ידי דיוידשילד. בברכה, רן

16/07/2013 | 00:01 | מאת: שרית

תודה על תשובתך קראתי את תנאי הפוליסה של פספורטכארד ותהיתי האם באמת ניתוח בתקופה של חצי שנה שקדמה ליציאה לחו"ל אכן מכוסה כי מצד אחד כתוב: "מצב רפואי קיים - תאונה או מחלה בגינם היה המבוטח בטיפול רפואי ולו תרופתי בלבד או בהשגחה בעת צאתו לחו"ל או במשך 6 חודשים שקדמו לצאתו" - זה מכוסה. אך מצד שני כתוב משהו שסותר את הדברים האלה: "המבטח לא ישלם בגין תביעה הנובעת או הקשורה ב: 10.3.1מחלה שהחלה בתוך ששת החודשים שקדמו ליום התחלת הביטוח או אם חלה החמרה במחלה בתוך ששת החדשים שקדמו ליום תחילת הביטוח ו/או מחלה שלא הייתה מיוצבת בתוך ששת החדשים שקדמו ליום תחילת הביטוח... 10.3.3מחלה שבגינה עמד המבוטח לפני ההתערבות רפואית או כירורגית אקטיבית או בדיקת בירור בלתי שגרתית." כל הציטוטים הם מתוך הפוליסה באתר האינטרנט. אז להבנתי - ברור שאם היה ניתוח כחודשיים לפני היציאה לחו"ל מדובר במשהו שלא היה מיוצב ושהחמיר במהלך התקופה זו...אז לכאורה אין לכך כיסוי ביטוחי. האם יש לכך הסבר אחר ממה שאני מבינה? אשמח לשמוע את תשובתך והסברך... תודותיי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל