אבחנה של "בקע טבורי לא כלוא" ,האם ניתן לרכוש ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/07/2013 | 19:56 | מאת: אביגדור

ב 13 יוני 2013 אובחן אצלי "בקע טבורי לא כלוא" , האבחנה אינה מחייבת בניתוח בשלב זה. אני לקראת טיסה לחו"ל ארה"ב, האם ניתן לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל במצב זה.

שלום אביגדור, באופן כללי רוב תוכניות הביטוח לנסיעות לחו"ל אינן מכסות מצב רפואי שאובחן או טופל בחצי שנה שקדמה לנסיעה, כך שלדעתי תוכל לרכוש ביטוח נסיעות אולם ללא כיסוי לבקע או החמרתו.יחד עם זאת, תכנית הביטוח של פספורטכארד (הפניקס) מציעה ביטוחים גם למצבים רפואיים שאובחנו במהלך החצי שנה האחרונה ומתמחרת את הסיכון בפרמיית הביטוח בהתאם למסמכים רפואיים שעליך להמציא להם, וזאת משך זמן שהות מוגבל בחו"ל. תוכל לבדוק ואולי תמצא את הפתרון הזה עונה על צרכיך. גילוי נאות: תכנית הביטוח של פספורטכארד מנוהלת על ידי דיוידשילד, בה אני מתפקד כחתם רפואי ראשי ויועץ חיתום לפספורטכארד. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל