ייעוץ דחוף בנושא ביטוח חו"ל לתרמילאים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/06/2013 | 07:54 | מאת: יסמין

שלום רב, בקרוב אני טסה לטיול תרמילאים באמריקה הלטינית, ואני צריכה כמובן לרכוש ביטוח מאוד מקיף שכולל חילוץ והצלה, ספורט אתגרי וכו'... בנוסף, מכיוון שבחודשים האחרונים אני מטופלת בפיזיוטרפיה לאחר ניתוח בקרסול, אני צריכה ביטוח שנקרא- "כיסוי החמרת מצב קיים". רוב חברות הביטוח כלל לא מוכנות לבטח אדם שבחצי שנה טרום תאריך הטיסה עבר טיפולים. עד כה מצאתי רק חברה אחת (גדולה ומוכרת) שמוכנה לבטח אותי בשני הביטוחים (יוצרים מעין ביטוח אחד מקיף לכל הדרישות הנחוצות בשבילי), אך במחיר יקר להחריד. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי איזה חברות מוכנות לבטח גם ביטוח תרמילאים וגם החמרת מצב קיים- במחיר שפוי (אני מבינה שלא יהיה זול, אבל ההצעה שקיבלתי היא מעבר לכל היגיון..) המון תודה והמשך שבוע מקסים!

שלום יסמין, השילוב של ניתוח בקרסול וטיפולי פזיוטרפיה עם טיול תרמילאים הוא לא בדיוק שילוב "שמחליק בגרון" מבחינה חיתומית-רפואית בהקשר של ניהול סיכוני ביטוח. שונה הדבר לו היה מדובר בנופש של מספר ימים על חוף הים שכן אז הפתרונות הביטוחיים היו רבים. לצערי אינני מכיר חברות ביטוח שתהיינה מוכנות לקחת סיכון שהוא כמעט ממשי שכן בעיות אורטופדיות ידועות כבעיות שזמן ההחלמה שלהן הוא ארוך ומותנה במינימום מאמץ לאחר הטיפול. אם יגעת ומצאת חברה שמוכנה לתת לך כיסוי, מבלי להתייחס לפן הכלכלי, מצבך יחסית מצויין. אגב, בנימה אישית, מניסיון, לא כל כך קל לוותר או לדחות טיול שמתכננים אותו זמן רב מראש ויחד עם זאת, הייתי ממליץ לך להתייעץ עם רופאייך בקשר לאופי הטיול והמאמץ הצפוי לקרסול שכן אם חס וחלילה תיאלצי להפסיק את הטיול באמצע עקב החמרה של המצב, עגמת הנפש תהיה גדולה הרבה יותר מאשר לדחות קצת את מועד היציאה לטיול במספר שבועות עד שהרגל תתחזק ותחזור למצבה ערב הפציעה/מחלה. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל