פעילות אתגרית בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/05/2013 | 08:33 | מאת: מאיה

שלום, אני אמורה לנסוע בשבוע הבא לטיול ג'יפים קצר באירופה. ממש אתמול נודע לי שאני בהיריון בשלב מאוד ראשוני (לא יותר משלושה שבועות). זה ההיריון השני שלי, ההיריון הראשון היה תקין. שאלותיי: האם טיול ג'יפים מצריך ביטוח ספורט אתגרי? במידה וכן, האם בכלל ניתן לבטח אותי גם בביטוח הריון וגם בביטוח ספורט אתגרי או שעליי לבטל את הנסיעה?

23/05/2013 | 10:00 | מאת: מאיה

שלום מאיה, טיול ג'יפים נחשב כספורט אתגרי בפוליסות ביטוח נסיעות לחול ומהיכרותי לא ניתן לשלב הרחבת ספורט אתגרי עם הרחבה להריון. יחד עם זאת הייתי מציע לעשות סקר בין החברות השונות (הראל, כלל, מגדל וכדומה) ולבחון האם ניתן בכל זאת מאחר ומדובר בתחילת ההריון. אם כן, אני ממליץ שלא להסתפק באישור טלפוני אלא לקבל אישור מסודר בכתב (אישור מסודר גם יכול להיות אישור שרכשת את שתי ההרחבות יחד). שיהיה בשעה טובה ובהצלחה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל