ביטוח טיולים לקבוצות בארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/04/2013 | 17:57 | מאת: דוד

שלום רב, אני עומד לפתוח חברת טיולים לטיולים בארץ ובחו"ל. איפה אני יכול לעשות ביטוח למטיילים וכמה בערך זה אמור לעלות? הטיולים מיועדים לאנשים מבוגרים יחסית ובשום צורה אינם טיולי אקסטרים. תודה מראש על העזרה

שלום דוד, אני מציע לך להכין מסמך מפורט המתאר את סוגי הטיולים המתוכננים (בעיקר בחו"ל) ולפנות לסוכן ביטוח מורשה על מנת שיציע לך מספר הצעות שונות מחברות ביטוח שונות בארץ. קיימים משתנים רבים מאוד ביחס למחיר ולהתאמת המוצר לאוכלוסייה המבוטחת שקצרה היריעה מלפרט את כולם כאן. לשם ההמחשה, ביטוח נסיעות לחו"ל לגיל השלישי יכול לנוע בין 4$ ל 10$ ליום ואף יותר, בהתאם למצב הרפואי של המבוטחים. בשורה התחתונה - מומלץ לעבוד עם סוכן ביטוח בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל