אילו מסמכים עלי להציג לחברת הביטוח על מנת להיות זכ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/04/2013 | 10:17 | מאת: הדס

שלום רב! אני אמורה לטוס לחו"ל הערב ומאתמול תקף אותי וירוס שלשולים והקאות. אני לא במצב לטוס אילו מסמכים עלי להציג לחברת הביטוח על מנת להיות זכאית בפיצוי ביטול טיסה את הפוליסה רכשתי כבר לפני מספר שבועות

שלום הדס, קצת קשה לי להתייחס בלי לדעת איזו פוליסה רכשת אבל באופן כללי יהיה עליך להציג מסמכים רפואיים הקובעים שאינך יכולה לטוס ושעליך להישאר או בטיפול/השגחה רפואית או ריתוק למיטה או היעדרות מהעבודה למשך מספר ימים. אלו התנאים הרווחים בפוליסות הביטוח השונות. יחד עם זאת, על מנת לקבל תשובה חד משמעית יש לעיין בפוליסה (בפרק של ביטול נסיעה, וכיום ניתן להוריד את כל סוגי הפוליסות באינטרנט) או ליצור קשר עם מוקד השירות של החברה בה רכשת. אני מאחל לך החלמה מהירה , רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל