שלום הבת שלי אמורה לעבור ניתוח קוסמטי ויש סיכוי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/04/2013 | 10:30 | מאת: רפי

קטן אמנם שעד למועד הנסיעה לחו"ל היא לא תתאושש לגמרי מהניתוח שאלתי היא : האם במקרה זה ואם מקבלים חוו"ד של המנתח או הרופא שאינה כשירה לצאת לחו"ל האם סעיף ביטול נסיעה לחו"ל מכסה מקרה כזה ? תודה

שלום רפי, על פניו ככל הנראה ביתך לא תהיה זכאית לכיסוי על פי סעיפי ביטול נסיעה. ברוב פוליסות הביטוח תנאי הכיסוי כוללים רק בעיות רפואיות שאינן מוחרגות בפוליסות (והליכים קוסמטיים אינם מכוסים, משמע - מוחרגים) ובנוסף לכך גם צריך להתקיים תנאי של אשפוז ל 24 שעות או ריתוק למיטה על פי הוראת רופא למשך 5-7 ימים לפחות וכל זאת בשבוע שקדם לנסיעה. המצב המתואר מעלה אינו עונה על תנאים אלו ועל כן ככל הנראה אינה זכאית לכיסוי. תשובתי זו מתבססת על הנתונים שמסרת מעלה מבלי להכיר את פוליסהת הביטוח בה ביתך מבוטחת לקראת הנסיעה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל