ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/04/2013 | 08:13 | מאת: אלמה

שלום רב עברתי ניתוח לכריתת רחם וטפולות בתחילת מרס ברצוני לנסוע לחו"ל (אירופה) בסוף מאי קרי פחות מחצי שנה מיום הניתוח השאלות הם: 1. האם חברות הביטוח יסרבו לבטח אותי כלל או שרק יחריגו את הניתוח 2. האם אני אמורה להמציא אישור רפואי כלשהו לחברת הביטוח שתבטח אותי 3. האם יש חברת הביטוח שכן מבטח למרות שלא עבר חצי שנה מיום הניתוח ואינה מחריגה אותו מהפוליסה אודה לתשובתך אלמה

שלום אלמה, פוליסות הביטוח מחריגות בהגדרה הליכים או בעיות רפואיות שחלה בהן החמרה או שאובחנו או טופלו במהלך החצי שנה שקדמה לנסיעה. יחד עם זאת בפספורטכארד (חברת ביטוח הפניקס) ניתן לרכוש ביטוח עם הרחבה גם למצבים רפואיים כמתואר מעלה עם כיסוי של עד 50,000$ למקרה של החמרה במצב תוך כדי השהיה בחו"ל. להלן כתובת האתר: www.passportcard.co.il או בטלפון 9912* . בהצלחה ונסיעה טובה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל