ביטוח לנער הסובל מאפילפסיה - מאוזן וללא התקפים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/03/2013 | 20:27 | מאת: שירי

שלום רב בני עבר באוגוסט אירוע פרכוסים ואובחן מאז כחולה אפילפסיה. מאוגוסט לוקח כדורים ומאוזן (לא היו התקפים בכלל...מרגיש טוב) האם מאחר וחלפה חצי שנה מהאשפוז ניתן לעשות ביטוח לחו"ל מסוג הביטוחים שמכסים מחלות קיימות או שיש הגבלות מיוחדות לאפילפסיה

שירי שלום רב, באופן עקרוני, אם לא חל שום שינוי במצב הרפואי (וזה כולל גם "רק" שינוי תרופתי או מעקבים) , ניתן לרכוש החמרה למצב רפואי קודם בביטוח נסיעות לחו"ל. ביחס לאפילסיה באופן פרטני - זאת כדאי לברר ספציפית בהתאם לתכנית אותה תהיו מעוניינים לרכוש ולשאול באופן נקודתי את הסוכן או נציג המכירות. על מנת להימנע מטעויות, אני מציע לפנות לסוכן ביטוח להסדרת התהליך בצורה מלאה ומקיפה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל