בטוח סרטן שד - PASPORT CARD

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/01/2013 | 17:20 | מאת: יוסי

לא ברור לי למשל מדוע חולה , שנה לאחר נתוח כאשר אונקולוג כותב שמרגישה מצוין והחלמה מעולה ושאין עדות למחלה פעילה משלמת 10$ ליום כתוספת לבטוח מחלות קשות הסטנדרטי של המבטחת.

שלום יוסי, חסרים פרטים רבים בשאלה ועל כן קשה לי להתייחס עניינית. יחד עם זאת, על אף תהליך ההחלמה המעולה כפי שציינת, יש לבחון האם עדיין מתקיים טיפול כלשהוא, אף תרופתי, ומה הסיכוי שתהיינה החמרות או תופעות הקשורות בטיפול בכלל או במהלך השהות בחו"ל בפרט. אני מניח שתוכלו לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל סטנדרטי , אולם האם הוא יכלול כיסוי גם להחמרה כתוצאה מאותו טיפול שניתן (בהנחה וניתן כמובן)?! .

06/01/2013 | 21:51 | מאת: יוסי

כשרכשתי את הבטוח נאמר לי שהסיבה למחיר הינו לקיחת טמוקסיפן. על כך נאמר לי עי אונקולוג כי זה משונה בעיניו מאחר ונניח היתה מסווגת כטריפל נגטיב ולא היתה לוקחת תרופה , למרות שמצבה יותר גרוע, לפי הנאמר עי חברת הבטוח התשלום היה מופחת מאחר ולא לוקחת תרופה כלל.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל