ביטוח רפואי לנער בן 16 לאחר אירועי פרכוסים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/10/2012 | 08:47 | מאת: שרית

שלום רב וחג שמח באמצע אוגוסט השנה (2012) בני (ילד בריא לחלוטין) עבר 4 אירועי פרכוסים במשך יממה. אושפז כמה ימים ובוצעו בדיקות מקיפות ששללו ממצאים במוח(כולל סי.טי וניקור מותני שהיו תקינים). האבחנה כרגע (בהעדר הסבר אחר לפרכוסים) היא אפילפסיה. יחד עם זאת שתי בדיקות אי אי גי שנעשו לא הראו פעילות אפילפטית. כיום נמצא תחת טיפול תרופתי (דפלפט כרונו) מאוזן, מרגיש טוב ולא היו עוד התקפים. אנחנו שוקלים לנסוע בסוף השבוע הקרוב לחופשה קצרה ביוון (מיום חמישי עד יום ראשון בערך). האם ניתן יהיה לעשות לו ביטוח רפואי? אשמח לתשובה מהירה.

שלום שרית וחג שמח , בהחלט ניתן לרכוש לבנך ביטוח נסיעות לחו"ל, על אף האישפוז הסמוך. את מוזמנת לבחון הצעה בפספורטכארד המבטחת באמצעות הפניקס גם אנשים עם אירועי אשפוז שהתרחשו במהלך 3 החודשים לפני מועד הנסיעה ובכלל עם מחלות קשות, לא עלינו. הכיסוי גם יכלול מצבים של חס וחלילה אירועים חוזרים בנוסף לשאר הכיסויים המוצעים בתכנית הביטוח. קחי בחשבון שיהיה עליך להמציא אישור טיסה מרופא מטפל לפני רכישת הביטוח. ליצירת קשר : 9912* או [email protected] כפי שאני תמיד מציין בתשובותיי, בחלק של הגילוי הנאות אציין שאני משמש בחתם רפואי בחברת דיוידשילד כפי שרשום מעלה ולציין שמוצרי פספורטכארד הינם מבית דיוידשילד. חג שמח ובהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל