צריך לציין

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/09/2012 | 14:16 | מאת: להלהלה

צריך לציין אוסטאופורוזיס בעת הזמנת ביטוח? הבנתי שיש דברים שלא צריך לציין (לדוגמא סבלתי בעבר מאפטות כרוניות ואמרו לי שלא נחשב) אז אוסטאופורוזיס צריך? יכולים להחריג לי בעקבות זה פיצויים על שברים?

שלום רב, קודם כל - כן. יש להצהיר על כל בעיה רפואית פעילה או שניתן בגינה טיפול (גם אם זה רק טיפול מונע או מעקב) . מכאן זו אחריותה של חברת הביטוח לציין בפניך כיצד תוכל לרכוש כיסוי לסיבוכים או השלכות של המחלה (כגון שברים פתולוגיים) או לחילופין להודיע מראש שהעניין מוחרג. לפי תקנות המפקח על הביטוח, מצב רפואי שהוצהר וחברת הביטוח בחרה שלא להתייחס להצהרה, תהיה חברת הביטוח מנועה מלטעון למצב רפואי קודם עת אירע אירוע. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל