איזה ביטוח צריך

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/08/2012 | 16:56 | מאת: ראובן דטנר

אני נוסע לסין למחוזות סצואן ויונאן באוקטובר יש לי ערמונית מוגדלת ואני נוטל כדורי דואדרט איזה ביטוח צריך כדי לכסות מקרה של עצירת מתן שטן-דבר שעלול לקרוא במצב של ערמונית מוגדלת-בהנחהה שאנחנו מטיילים במרחקים מן הערים הגדולות

ראובן שלום רב, חשוב להבחין בין שירותי ביטוח לשירותי רפואה. גם אם הביטוח מכסה סיבוכים של הערמונית המוגדלת, חברת הביטוח עדיין איננה ספקית של שירותי רפואה, אלא רק מממנת אותם, ועל כן עליך לוודא כי במקומות בהם תשהה תוכל לקבל את השירותים הרפואיים או לכל הפחות להתכונן בהתאם ולהתייעץ עם הרופא המטפל לפני הנסיעה בעניין זה. ביטוח הוא עניין אינדיבידואלי (או לפחות כך צריך להיות לעניות דעתי). תוכל להתעניין בכל חברות הביטוח המציעות ביטוח נסיעות לחו"ל אולם עליך לוודא באופן חד משמעי כי חברת הביטוח נותנת כיסוי גם לסיבוכים של מצב רפואי קודם שמטופל באופן קבוע (גם אם זה טיפול תרופתי) וכמובן, מה תקרת הכיסוי הניתנת. שים לב שהרחבה של מצב רפואי קודם אשר נרכשת במצבים כאלה, רלוונטית אך ורק אם לא חל שום שינוי או החמרה במצב הרפואי בכלל והבעיה הרפואית בפרט. אחרת הרחבה זו מרוקנת מתוכן. אתה מוזמן לעיין בתשובות קודמות בפורום זה לשאלות של משתתפי הפורום היוצאים לחו"ל עם מחלות פעילות לקבלת מידע נוסף אודות ביטוחים אפשריים. בברכת נסיעה טובה ובטוחה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל