האם יש חברה שעושה ביטוח נסיעות חודש אחרי צינתור?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/08/2012 | 10:46 | מאת: צביקה

שלום, אמא שלי עוברת היום צנתור וירטואלי ובעוד חודש אנחנו אמורים לטוס לתאילנד, הייתי שמח לשמוע האם צנתור וירטואלי תקין נכלל בביטוח נסיעות רגיל ובמידה והתוצאה לא טובה ויהיה צורך לעבור צנתור אמיתי האם יש חברה אשר עושה ביטוח נסיעות לחו"ל חודש לאחר הצנתור. אשמח לכל מידע שאוכל לקבל, תודה.

שלום צביקה, צינתור וירטואלי עם תוצאה תקינה לכשעצמו לא אמור להוות בעיה בביטוח. יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שהסימפטומים או הבעיות שהובילו לבדיקה עלולות להיחשב כמצב רפואי קודם. לשאלתך השניה - ראשית גילוי נאות: אני חתם רפואי בקבוצת דיוידשילד שאחד ממוצריה הינו פספורטכארד. פספורטכארד מבטחת אנשים בכל גיל ובכל מצב רפואי, גם לאחר צינתור, ובתנאי שיש אישור מרופא מטפל לטיסה ונסיעה לחו"ל ושתקופת הנסיעה אינה עולה על 30 ימים. לקבלת פרטים נוספים אתה מוזמן ליצור קשר ב 9912*. ואאחל רק בריאות לאימך ונסיעה טובה ומהנה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל