בלט דיסק בנסיעה לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/08/2012 | 23:27 | מאת: נתי

wשלום, אני אמורה לנסוע למשך 7 ימים. יש לי בלט דיסק ורציתי לדעת אם זה אמור איכשהו להשפיע על הבחירת ביטוח ?האם יש המלצות. מבחינתי לשלם יותר ולהיות מכוסה בכל מצב ושלא יבואו ויטענו שהיתה לי כבר בעיה או כל מיני הסתייגויות אחרות של חברת הביטוח אם חלילה זקוקים להם. כמו כן בשנה האחרונה סבלתי מכאבי בטן הולכים וחוזרים והאמת שלא מצאו שום דבר השאלה אם גם לנושא זה יש רלוונטיות ? אשמח להמלצות

שלום נתי, לכל תוכניות הביטוח לנסיעות לחו"ל אפשר להוסיף הרחבה למצב רפואי קודם. הרחבה זו מציינת שמקרה וחלה החמרה במצב רפואי ידוע וקיים, בעת השהייה בחו"ל, זכאי המבוטח גם לכיסוי עבור אותה בעיה רפואית. אלא שיש לשים לב להגבלה אחת בהרחבה זו : הרחבה זו תהיה בתוקף בתנאי שלא חל שום שינוי רפואי במצב במהלך ששת החודשים שקדמו לנסיעה. אם לצורך העניין קיימת אבחנה של בלט דיסק מלפני שנה, ולא ניתן שום טיפול, אפילו לא טיפול תרופתי או פזיותרפיה, הרי שהרחבת מצב רפואי קודם אמורה לתת מענה לעניין. כך גם בנושא של כאבי הבטן שהיו וחלפו. מקווה שעניתי ואם דרושות הבהרות נוספות, אשמח לסייע, בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל