ביטוח לחודשיים לחו"ל לזוג בריא

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/07/2012 | 10:49 | מאת: מתעניינת

שלום, אני ובן זוגי מתכננים נסיעה לחול - ארה"ב ומקסיקו למשך 50 ימים. איזו פוליסה הכי כדאי לנו לקחת? יש לנו אפשרות לקחת את הפוליסה של ישראכארט, האם כדאי? אנחנו אנשים בריאים (טפו טפו טפו) בדר"כ (יש לנו אלרגיות ואסטמה אבל מבחינה בריאותית אנחנו בסדר גמור). תודה רבה !!

שלום למתעניינת :) הביטוחים הניתנים באמצעות חברות האשראי או קופות החולים הם לרוב מצומצמים מאוד. אני מניח שידוע לך כי אסטמה ואלרגיות, הגם שנחשבים למצבים רפואיים קלים בחלק ניכר מהמקרים, מדובר על בעיות רפואיות שמושפעות מהסביבה בה נמצאים ויש לקחת זאת בחשבון. כמו כן, טיול של 50 ימים אינו נופשון ויש להניח שכולל פעילויות נוספות מעבר ל"בטן גב" במלון. לכן במקרה זה המלצתי היא לבחון ביטוח מקיף יותר שכולל גם החמרה למצב רפואי קיים, ספורט אתגרי (תלוי בפעילויות המתוכננות בטיול) ואף איתור וחילוץ אם בכוונתכם להתרחק ממרכזי הערים, בעיקר במקסיקו. מעצם שאלתך אני מבין שאינך מקלה ראש בעניין וטוב שכך. אגב, אם בכוונתכם גם לשכור רכב, יש לבחון רכישת הרחבה לביטול השתתפות עצמית לרכב שכור. עליכם לבחון היטב את כל תכנון הטיול ולוודא שהכיסוי הרפואי וכיסויים אחרים עונים לצרכיכם. ככל הנראה ביטוח של חברת האשראי הוא רק הבסיס ואינו מספק. טיול מהנה ונסיעה טובה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל