ביטוח רפואי לטיול באפריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/04/2012 | 08:51 | מאת: עוז

אני עומד לצאת לחודשיים טיול ג'יפים באפריקה (חובב טיולים אתגריים), בעבר כשנסעתי לפירנאים עשיתי ביטוח דרך קופת החולים וכשנזקקתי לשירות הגעתי למוקד שאינו קשור לקופה, לא הכירו אותי וביקשו ממני להתקשר שוב בבוקר, אני מחפש פתרון אחר שלא יישלח אותי להתקשר בבוקר ושיהיה זמין עבורי גם באמצע הלילה.

05/04/2012 | 09:18 | מאת: אלי הרוש

בוקר טוב עוז, ראשית ברכות על הטיול ועל התחביב,כן ירבו. כל חברות הביטוח מחזיקות מוקדי שירות מפוצלים.במהלך יום העסקים מוקד פנימי של החברה ומשעות אחר הצהריים המאוחרים המוקד "יוצא" לטיפול של מוקד חיצוני. טיפול של 24 שעות ביממה במוקד מקצועי פנימי על כל המשתמע מתקיים למיטב ידיעתי רק במסגרת חברת Passportcard. חפש אותם ברשת ואני בטוח שתופתע לטובה. בנוסף,מכיוון שאתה יוצא לטיולים לא שיגרתיים אני ממליץ בחום לבחון את תכנית הביטוח היטב ואת היקף הכיסוי. שיהיה בהצלחה ובעיקר כיף גדול.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל