ביטוח נסיעות לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/03/2012 | 11:58 | מאת: אריאל

שלום שמי אריאל ואימא שלי חולת לב שעברה מספר ניתוחי לב בעבר. היא מתכוונת לנסוע לדרום אמריקה לטיול של כחודשיים(ארגנטינה, ברזיל), האם קיים ביטוח רפואי מיוחד לחולי לב ולאזור הזה. יש חברות שאתה יכול להמליץ עליהם, אשמח בכלל להמלצות ודגשים תודה מראש

26/03/2012 | 12:07 | מאת: אלי הרוש

שלום רב אריאל,תודה על פנייתך. אכן יש כיסוי ביטוחי מיוחד למקרים כפי שאתה מתאר מעלה על אמך. ללקוחות עם בעיות בריאותיות נדרשת התאמה ספציפית ואחראית. מציע לך לפנות לחברת passportcard המתמחה בין השאר בנושאים אלו. תוכל למצוא פרטים באתר שלהם או ב-*9912 בהצלחה ונסיעה נעימה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל