שינויים בהצהרת בריאות בפוליסה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/10/2009 | 13:14 | מאת: ארי

אני מבוטח מזה 5 שנים , בהצהרת הפוליסה שעשיתי לא הצהרתי על שומנים בדם בתום לב, פשוט עיינתי בתיק הרפואי וראיתי שרשום. ומכאן יש לי 2 שאלות א. באם חס וחלילה הייתי מקבל התקף לב וחייב בין היתר בצינתור, האם הפוליסה היתה מכירה בכך, ? או טוענת שהסתרתי מידע ב. נכון שרצוי להצהיר ולהוסיף זאת בפוליסה , ומאיזה תאריך אגב שאלה נוספת האם כדאי לבטל את את הפוליסה היום ולעשות פוליסה בחברה אחרת ולבדוק שוב בדייקנות את כל הסעיפים שלא רשומים בפוליסה

03/11/2009 | 11:51 | מאת: יריב אבני

ארי שלום. א. חברת הביטוח דורשת מידע רפואי מלא ועדכני. שומנים בדם הינם מידע חשוב ורלוונטי לנושא התקף לב וצינתור ולכן ייתכן מאד ובמקרה שכזה אכן היית נתקל בבעיות באישור התביעה. ב. פנה לחברת הביטוח ובקש לעדכן אותה במידע והבהר כי מדובר במידע אשר רלוונטי כבר מיום ההצטרפות. סוכן ביטוח חזק יכול לדאוג בד,כ לכך שהנושא יעבור ללאבעיות מיותרות, תלוי כמובן במצבך הרפואי. כל עוד הינך מבוטח בפוליסה טובה, לא הייתי ממליץ על מעבר לפוליסה אחרת. ברגע שהצהרת הבריאות שלך אמיתית ונכונה, אינך אמור להיתקל בבעיה מול חברת הביטוח בעתיד. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל