נוסעת לפריז לחצי שנה ואולי גם יותר.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/07/2009 | 10:48 | מאת: גילת

בד"כ עושה ביטוח של מאוחדת לנסיעות קצרות לחו"ל, אבל רוצה לדעת האם לנסיעות ארוכות יש ביטוחים יותר מתאימים (כמו המשך טיפולים בחו"ל, מחיר יותר זול וכדומה...)? שמעתי גם על משהו שנקרא רילוקיישן. האם ביטוח כזה מתאים יותר? האם הביטוחים הארוכים יאפשרו המשך טיפול בקופת החולים שבא אני מבוטחת במידה ויהיה צורך? (בתקווה גדולה שלא יהיה צורך) תודה רבה גילת

23/07/2009 | 10:19 | מאת: יריב אבני

גילת שלום, הפוליסה המתאימה ביותר לישראלים המתכננים שהות ארוכה בחו"ל היא פוליסת Relocation, להבדיל מפוליסת נסיעות המכסה רק מצבי חירום ועזרה ראשונה פוליסת Relocation מעניקה כיסוי רחב ומקיף במדינת היעד עד 3,000,000 $ להוצאות רפואיות כולל: מיון, רופאים, תרופות, אשפוז, ניתוחים, היריון ולידה, מעקב רפואי לתינוק, השתלות ועוד. הסיכון ברכישת פוליסת נסיעות לנסיעות ארוכות הוא בכיסוי המיועד לטיפול במצב רפואי מיידי ונחוץ, התחום האפור גדול מדי ובמקרים רבים מידי קיימות למבוטח 2 אפשרויות יקרות ולא נוחות: חזרה לישראל וקבלת השירות באמצעות קופת חולים תשלום ההוצאות הרפואיות באופן פרטי למיטב ידיעתי, אירוע רפואי שאירע בחו"ל מכוסה על ידי קופת חולים כמעט באופן וודאי (בכפוף כמובן לתנאי קופות החולים) בברכה, יריב

23/07/2009 | 13:49 | מאת: גילת

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל