ביטוח חיים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/02/2009 | 17:13 | מאת: בתיה

שלום רב, אני מבוטחת ביטוח חיים למשך 18 החל משנת מאי 1995 כולל פטירה מחלות קשות ומרפא. ביוני 2008 עברתי ניתוח החלפת מסתם בלב בת"ש. בחודש מאי חיפשתי הפוליסה אך לא מצאתי אותה התקשרתי לסוכן ביטוח שלי בירר ביסודיות ואמר לי שמגיע לי מרפא שאני אעבר הניתוח בשלום ואדאג לניירת. אך לצערי הרב הסוכן לא אמין שחייגתי אליו לאחר הניתוח טען שלא מגיע לי סכום החד פעמי של מרפא והמרפא שלי כולל רק סרטן מאחר שבדקתי איתו ביסודיות . השאלה שלי איך אפשר לדעת בדיוק מה הפוליסה שלי כוללת במדויק ומי יכול לעזור לי לעותק על גבי הטפסים שחתמתי עליהם בשנת 1995 . פניתי לשרות לקוחות אך כבר 10 ימים ואני לא מקבלת עותק ? מה עלי לעשות? תודה רבה בתיה

11/02/2009 | 18:40 | מאת: יריב אבני

בתיה שלום. אני מנחש שאת מבוטחת ב"פניקס". ל"פניקס" יש כיסוי מחלות קשות הנקרא "מרפא". את יכולה לנסות להיכנס לאתר חברת הביטוח , שם יש פעמים רבות "ארכיון" של כל תנאי הפוליסה. גם אם אינך מבוטחת בפניקס, הדבר נכון גם לאתרי חברות הביטוח האחרות. לא יקרה כלום אם גם תנדנדי לשירות הלקוחות של חברת הביטוח ( אסרטיביות תעזור...). בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל