דחוף- ביטוח לארה"ב לילד עם אסטמה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/11/2007 | 17:49 | מאת: הודיה

שלום, אנחנו אמורים לטוס לארה"ב במוצ"ש הקרוב (11.11) יש לי בן בן שנתיים ועשרה חודשים הסובל מאסטמה עונתית ומטופל בסינגולר במשך החורף. לפני כשלושה שבועות (בדיוק יום לאחר שהתחיל את הסינגולר מחדש לעונת חורף זו) קיבל התקף אסטמה שדרש אשפוז בן יום וחצי במיון ילדים. כיום הוא בסדר, והרופאה המטפלת סבורה שאין שום מניעה שנסע. לא ידעתי ששביטוח לחו"ל המכסה החמרה של אסטמה תהיה כזו בעיה- האם יש למישהו רעיון היכן אוכל להשיג ביטוח כזה עבורו בדחיפות רב, כדי שלא נצטרך לבטל הנסיעה. תודה.

09/11/2007 | 09:21 | מאת: יריב אבני

הודיה שלום, כתבת":לא ידעתי ששביטוח לחו"ל המכסה החמרה של אסטמה תהיה כזו בעיה". לא הבנתי למה כוונתך. נראה לי שרצית לכתוב כי הביטוח לחו"ל לא יכסה את ההחמרה. בכל מקרה, כך נוהגות חברות הביטוח ולאין כנראה מה לעשות אלא לקוות כי הכל יהיה בסדר כפי שטוענת הרופאה. נסיעה מוצלחת ומהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל