דחוף-ביטוח נסיעה לארה"ב לחולה בבעית דם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/07/2007 | 20:01 | מאת: הילה

שלום, אני בת 26 ומגיל שנה לוקה בבעית דם בשם-TTP במשך שנה שלמה תיכננתי לטוס לניו-יורק,לפני כשלושה חודשים אושפזתי . מטופלים אונקולגים שמטופלים איתי במחלקה טסו ועשו להם ביטוח למרות שהם עדיין בטיפול. ואני לא מצאתי שום חברה שמוכנה לבטח אותי,אני מתפקדת ככל אדם ומצבי יציב,כמו כן אני טסה עם הורה. היה אם וכאשר אני אראה כי משהו לא קשורה אני אעדיף לשריין טיסה לארץ ולא לשהות בחו"ל...יש לי כבר תאריכי טיסה -בבקשה תעזרו לי למצוא ביטוח שאפשר לדבר לליבו:) בתודה מראש-הילה

01/08/2007 | 03:13 | מאת: יריב אבני

הילה שלום. היות ואינני רופא, איני מודע למשמעויות ולהשלכות של TTP. תוכלי לפנות אליי ישירות במייל ואני אפנה אותך לגורם אשר ינסה לעזור. בכל מקרה, תוכלי לדפדף בדפי הפורום ולחפש סוכנות לביטוח אשר מבטיחה לכסות גם בעיות קיימות ע"י עריכת פוליסה בחברת איילון. הנושא פורסם בפורום ( בברכתי) בחודשים האחרונים. שוחחתי עם מנכ"ל החברה אשר פנה אליי והם נשמעים רציניים. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל