פוליסת ביטוח תאונות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/05/2007 | 21:10 | מאת: נחום

שלום . יש לי ביטוח תאונות אישיות שכולל כך כתוב ציטוט " פיצוי כולל נזק גופני כתוצאה מתאונה " בפוליסה עצמה כתוב בסעיף התאונות שהפיצוי הוא רק לקטיעת אברים ושברים וכוויות עקב תאונה . לצערי עברתי תאונת דרכים ונגרם לי נזק גופני ונשארתי עם נכות שלא קשורה לקטיעת אברים , שברים או כוויות . האם לדעתך יש מקום לתבוע את חברת הביטוח על סמך הסעיף פיצוי בגין נזק גופני מתאונה ? תודה

25/05/2007 | 17:14 | מאת: יריב אבני

נחום שלום. צר לי, אך תחום ביטוח תאונות אישיות הינו חלק מענף הביטוח האלמנטרי אשר איני עוסק בו. אינני רותה להטעותך בתשובה אשר אינני משוכנא בנכונותה. עליך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך ו/או עו"ד. אני מאחל לך בריאות והחלמה מהירה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל