ביטוח בריאות- נסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/05/2007 | 14:39 | מאת: שמואל יצחקי

אני אמור לנסוע לקרואטיה וסלובניה בטיול מאורגן מ-19.6.07 עד 29.6.07 ומעוניין לעשות ביטוח רפואי שיכלול טיפול פולשני למיקרה הצורך אני אושפזתי בבי"ח לפני קרוב לחצי שנה ובוצע לי צינטור בלב ופתחו עורק אחד בבלון אולם ליום הראשון לטיול ב-19.6.07 יחסרו לי 13 יום ל-6 חודשים מיום שחרורי מבי"ח בדרך כלל חברות ביטוח- עושות ביטוח נסיעות הכוללטיפולים פולשנים רק משחלפו לפחות 6- חודשים משירור החולה {המבוטח} מאישפוזו האחרון מבי"ח. אודה אם בר סמכא המצוי בתחום ביטוח בריאות נוסעים לחו"ל יועיל בטובו להנחות אותי היכן לעשות הביטוח המבוקש על ידי. גם אם נידרש לשלם תוספת פרמיה למעוניין להשיב לפניתי יועיל להתקשר לשמוליק נייד 052-5714886 או 03-5355177

25/05/2007 | 17:16 | מאת: יריב אבני

שמואל שלום. נסה לפנות לשי ממשרדי בטל 035688825 . הבהר לו שאני הפניתי אותך והוא ינסה לעזור. בתקווה שיוכל לתת לך תשובות הולמות. נסיעה מהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל