האם יש טעם ל"ביטוח אתגרי"...???

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/05/2007 | 11:05 | מאת: אלעד

שלום רב! אני וחברתי יוצאים בקרוב לחודש ימים בתאילנד. בעיקר נטייל בין בנקוק... שופינג.. וכו'.. לאיים .. לים.. סטאלבט.. אתרים מיוחדים וכו', טיול ג'יפים.. רכיבה על פילים\סוסים.. אבל לא ספורט אתגרי! (את הטרקים שלי כבר עשיתי בדרום אמריקה ), כך שיש טעם לעשות בטוח אתגרי... או שביטוח "כלל עולמי יאנג" של תורן "כללביט"www.toren.co.il יספיק לנו ? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי!!! בתודה אלעד.

22/05/2007 | 09:17 | מאת: יריב אבני

אלעד שלום. היות ואינני מכיר את פוליסת כלל עולמי, קשה לי לענות לך. אך אם אינך עושה ספורט אתגרי ( כפי שמופיה בתנאי הפוליסה) אינך צריך לבצע הרחבה לפוליסה. הביטוח הרגיל מכסה " סתאלבט". אם אתה מתלבט בכל זאת, אולי בסוף תגלו איזו אטרציה שתמצא חן בעיניכם, הייתי מרחיב, רק על מנת להיות בטוח... זוהי תוספת לא משמעותית במחיר. תוכל לפנות לקבל הצעה גם לשי ממשרדי בטל Direct Tell # 03-5688825 על מנת לקבל הצעה והסבר לושא. תיהנו, יריב

14/09/2007 | 14:17 | מאת: Abraham Grossmann

In case of hospitilisation OR treatment by a doctor who pays the bill Do I have to pay AND only get refunded when returning to Israel

07/10/2007 | 22:50 | מאת: שירן

אם אתם לא עושים בנגי . סנפלין ,כניסה למערות בעמצאות חבלים,צלילה רפטינג אז אין צורך בספורט אתגרי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל