חיסון חוזר לצהבת?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/04/2007 | 16:25 | מאת: דור

שלום. אינני יודעת אם בילדותי קבלתי חיסונים נגד צהבת A ו - B או אחד מהם לפחות ומכיוון שפנקס החיסונים מילדותי אבד ולמרות כל הדרכים לברר ולגלות, כנראה שפרטים אלא לא נרשמו בשום מקום. רציתי לדעת אם ישנה סכנה כלשהי לעשות חיסונים אלא פעם נוספת? תודה.

22/04/2007 | 16:34 | מאת: ליאורה

דור, בשאלה כזאת יש לפנות לרופא. כך שזה לא הפורום המתאים... ויריב בוודאי יסכים אתי. פנה לרופא המשפחה שלך, וכאן בדוקטורס, תנסה לשאול בפורומים: "מחלות זיהומיות", "רפואת משפחה". רק בריאות !!!

23/04/2007 | 16:30 | מאת: יריב אבני

דור שלום. כמובן שאני מסכים עם ליאורה. זו שאלה לרופא ולא לסוכן ביטוח.... חג שמח יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל