ניתוח חירום

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/03/2007 | 14:23 | מאת: אלדד

שלום רב שברתי ברך ואושפזתי בבית חולים לניתוח. הגשתי בקשה לפיצוי עבור ימי האישפוז שהיו 5 ימים. ביטוח הבריאות לא אישר לי הבקשה כיוון שזה היה ניתוח חירום לדבריו. האם זה ניתוח חירום ? ניתוח שבו לא היית בסכנת חיים אך היית חייב לעבור אותו, המתנתי לניתוח יומיים. תודה

09/03/2007 | 13:27 | מאת: אהובה

אלדד, ניתוח אלקטיבי , בניגוד לניתוח חירום, הוא ניתוח המוזמן ונקבע לו תאריך מראש. להבנתי (ואני לא סוכנת ביטוח..) כל ניתוח שאתה מתקבל למחלקה על מנת לבצעו , בעקבות הפנייה מחדר מיון, שאליו הגעת בשל שבירת הברך במקרה זה, אינו ניתוח אלקטיבי, ולכן נחשב כניתוח חירום. תרגיש טוב!

13/03/2007 | 20:05 | מאת: יריב אבני

אלדד שלום. ישנן חברות ביטוח אשר אינן מכסות ניתוח חירום כגון מנורה והפניקס. לטעמי יש מקום לפרשנויות במקרה שלך. זהו בדיוק המקום בו כדאי ורצוי לערב את סוכן הביטוח שלך. קצת מוזר שבניתוח ברך המתינו יומיים + שלושה אחרי הניתוח. בד"כ מנסים לשחרר הפציינט כמה שיותר מהר. הייתי מנסה לערער על ההחלטה ומבהיר לחברת הביטוח כי במקרה הנ"ל היתה לך אפשרות הבחירה של המנתח והמועד ולפיכך אתה חושב שמגיע לך הפיצוי, גם אם הוא לפנים משורת הדין. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל