ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/11/2006 | 14:18 | מאת: אנה

שלום לפני שנה ו4 חודשים ילדתי את בני ועברתי ניתוח קיסרי, בבית חולים רגיל, לא פרטי. יש לי ביטוח מנהלים ,ביטוח בריאות ממקום העבודה וביטוח משלים בקופ\"ח. האם מגיע לי החזר כלשהו עבור זה שעברתי ניתוח במסגרת אחת מהביטוחים הנ\"ל?

01/12/2006 | 19:37 | מאת: יריב אבני

יעל שלום, הרלוונטיות למקרה התביעה היא רק לביטוח הבריאות אשר ברשותך. ביטוח המנהלים וקופ"ח אינם קשורים לעניין. בהנחה שיש לך ביטוח רפואי רחב המכסה את כל נושא הניתוחים בארץ, והבנחה שעברה תקופת האכשרה בפוליסה ( בד."כ תקופה של 9 חודשים לנושא הריון ולידה מיום תחילת הביטוח) ייתכן שמגיע לך פיצוי כספי מחברת הביטוח. חלק מהחברות מאשרות פיצוי זה. ישנן חברות המכסות רק ניתוח קיסרי אשר הוזמן מראש, כלומר, לא יינתן פיצוי על לידה רגילה שהתגלגלה והפכה לקיסרית. יש להתייעץ בנושא עם סוכן הביטוח שלך בתחום הביטוח הרפואי. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל