כלי להשוואת ביטוחי בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/11/2006 | 15:11 | מאת: יהונתן

יריב שלום, ברצוני לרכוש ביטוח בריאות עבורי. בבואי לערוך השוואה בין ביטוחים שונים כגון של הפניקס,הראל מגדל וכלל אני נתקל בקשיים רבים עקב הסיבוכיות וההתניות הרבות. כיצד היית ממליץ לערוך השוואה ע"מ לאתר את הפוליסה המתאימה ביותר? כמו כן מהם לדעתך ההרחבות החיוניות לחבילות הבסיס (השתלות, ניתוחים ותרופות) בברכה.

01/12/2006 | 19:57 | מאת: יריב אבני

יהונתן שלום. שלוש חברות הביטוח אשר בשמותיהן נקבת הינן חברות טובות וראויות. הניסיון להשוות בין התוכניות הוא אכן מסובך. אני מאמין, כי ההשוואה מיותרת. אני מניח כי תשובתי נשמעת תמוהה אך אסבירה: אם היינו יודעים בוודאות כי מוצר א עדיף על מוצר ב', כולנו היינו מבוטחים בו. היות ואין תשובה שכזו, לכל חברת ביטוח יש עשרות אלפי מבוטחים בפוליסת הבריאות שלה. חשוב לבחור סוכן מקצועי אשר ידע להבהיר את השוני ( בגדול) בין שניים שלושה מוצרים והוא אשר ימליץ למבוטח על פי צרכיו במי לבחור. חשוב להקדים ולערוך הביטוח ולא להתעכב חודשים( ושנים..) בהתלבטות באיזה מוצר לבחור. תמיד תוכל להחליף בין הפוליסות (אם מצבך הבריאותי לא השתנה לרעה מאז הכניסה לביטוח). אתה מוזמן לפנות ישירות גם אליי לצורך קבלת הצעה. שבת שלום יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל