למה לשים לב בביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/11/2006 | 15:16 | מאת: ערן

שלום, ברצוני לרכוש ביטוח בריאות. שאלותי הן: 1) מהם הביטוחים הפופלאריים כיום והם ניתן לשלב עם ביטוח סיעודי 2) איזה כיסויים עיקריים צריכים להיות בביטוח 3) לאיזה "שורות קטנות" בכל כיסוי יש לשים לב על מנת להפעיל את הביטוח בעת הצורך. מדובר בבחור בן 28 עם הסטוריה של הודג'קין לפני 8 שנים. תודה מראש!

13/11/2006 | 16:58 | מאת: יריב אבני

ערן שלום. 1. לכל חברת ביטוח פוליסה רחבה ומקיפה וכמובן שניתן לשלב בהם ביטוח ביעודי. החברות המוכרות בתחום הן הראל, כלל, מגדל, פניקס ומנורה. 2. ניתוחים בארץ ובחו"ל + השתלות איברים ללא תקרה כספית + תרופות שלא בסל הבריאות - זהו הבסיס הרחב. 3. תחילה יש לבדוק עם חברות הביטוח השונות, מי תיהיה מוכנה לבטח ובאילו תנאים. בכל מקרה , אני מאמין שיחריגו את הבעיה אשר היתה בעבר. אותיות קטנות יהיה לך מאד קשה לבחון אך בחירת סוכן מקצועי ואמין היא הדרך הטובה והבטוחה ב"מיזעור החשיפה" לאותיות הקטנות. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל