תרומת בייצית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/10/2006 | 19:25 | מאת: גל

שלום לכם, האם קופת כללית מושלם משתתפת בהוצאות על תרומת בייצית שהינה בשווי 3500 עד 6500 $ לכל מחזור? תודה ושנה טובה לכולם,

10/10/2006 | 09:35 | מאת: חיפאית

גל, תתקשר למוקד כללית מושלם , 2700*, למחלקת תביעות , תשאל שם. יתכן גם שבפורום "פריון האשה" או בפורום "פוריות חברתי-תמיכה" יוכלו לעזור חג שמח

15/10/2006 | 20:58 | מאת: יריב אבני

גל שלום. צר לי , אך אין לי תשובה מלומדת עבורך, תוכלי להיעזר בעצותיה של החיפאית ולפנות לכללית מושלם ב *2700 ולברר הנושא עמם. תחושות הבטן שלי מנבאות שתתאכזבי מתשובתם, אני מקווה שיהיה לך בהצלחה, בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל