היעדרות מעבודה בהיעדר ימי מחלה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/10/2006 | 05:09 | מאת: מיטל

שלום רב, מזה כחודש וחצי אני חשה לא בטוב, לאחר בירור מעמיק אובחנתי כמחלת גרייבס, אין באפשרותי להגיע לעבודה בשל חולשה ורעידות, עליי להישאר במנוחה. יש בידי אישור מחלה לגבי ימים אלה אך לצערי אין לי ימי מחלה בעבודה. איזה גוף יכול לעזור לי ולמי אוכל לפנות לגבי סיוע כספי או לסירוגין הארכת ימי המחלה. ניסיתי לפנות לביטוח הלאומי אך הפנה לי את הגב באומרו שהוא מטפל אך ורק במקרי תאונת עבודה או מחלה שנגרמה בעקבות העבודה. יש לציין כי אני שייכת למיטבית מודה מראש על התשובה

15/10/2006 | 21:07 | מאת: יריב אבני

מיטל שלום. לא נראה לי כי את "שייכת למיטבית" אלא מבוטחת במיטבית. מעצם תשובתך, יש לבדוק את זכאותך האפשרית לקבלת תשלום חודשי של אובדן כושר עבודה מקרן הפנסיה וזאת כמובן בכפוף לתקנון הקרן. אובדן כושר ניתן לאחר 3 חודשי המתנה ולכן את עדיין אינך שם אבל אם הבעיה הרפואית נמשכת כדאי להודיע על כך לקרן. שירות לקוחות: 1-700-700-627 פקס: - 6360880 03 כתובת: מגדל סונול, דרך מנחם בגין 52, תל אביב קומה 6 קבלת קהל בימים א' - ה' בין 9:00 - 16:30 בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל