חיסונים לתאילנד-קצת מבולבלת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/09/2006 | 23:52 | מאת: מ

אני טסה לניו זילנד ואח"כ לתאילנד לכשבועיים. אני אשהה באיים בדרום אבל יתכן שאאריך את השהות לעד חודש ויתכן שאעלה גם לצפון תאילנד. אני מחוסנת נגד צהבת A ו-B, וטטנוס . מסרתי את כל המידע הנ"ל במרפאת למטייל (גם לגבי חוסר הודאות לגבי משך השהות בתאילנד והמיקום) ואמרו לי להתחסן נגד טיפוס הבטן ושאין צורך בעוד חיסונים, אבל לפי המידע באינטרנט ניראה לי שאני צריכה להתחסן גם נגד פוליו, קדחת המח היפנית ודלקת קרום המח המנינגוקוקאלית..... בנוסף- אני לא מבינה למה תקופת השהות הקצרה שלי היא סיבה לא להתחסן? הרי גם ביומיים בתאילנד אפשר לחטוף את כל המחלות הנ"ל.... אני קצת מודאגת ואשמח לקבל תשובה לגבי הצורך בחיסונים נוספים תודה מראש

02/10/2006 | 19:16 | מאת: יריב אבני

מ שלום. הפורום עוסק בביטוח ןלא בחויסונים. פני לרופא המשפחה שלך אשר יעזור בנושא או לפורום באתר למטייל. נסיעה מהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל