פרוצדורה וביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/08/2006 | 22:09 | מאת: ליאת

אני בחורה בת 34 עם עודף משקל רב BMI - 37. יש לי מחלות נלוות כמו ייתר לח"ד וכו' בתחילת שנת 2001 עשיתי ביטו בריאות של הפניקס קו הכסף יש לציין שאז משקלי היה תקין. כיום אני מעוניינת לעשו פרוצדורה של בלון בקיבה דבר שהוא אינו בסל הבריאות. בתחילה הביטוח לא אישר לי זאת בטענה שבפוליסה שלי יש סייגים לגבי טיפולים בהשמנת יתר אך אני והסוכנת גילינו כי אני הצטרפתי 8 חודשים לפני שהוסיפו את הסייג הזה ולפי הפוליסה שלי אין סייג לגבי טיפולים או ניתוחים להשמנת יתר. לאחר מכן פתאום החברה ביקשה מכתב מרופא המשפחה לאשר את משקלי כיום ומקלי לפני שנים וכמובן בעיות הבריאות שיש לי כתוצאה מההשמנה. אני מחכה מחר לתשובה מרופא הביטוח ולאישור המיוחל. האם יש סיכוי שאני לא אקבל אישור. אני רוצה לציין כי אין בפוליסה שאני הצטרפתי את הסייג הזה אלא רק 8 חודשים לאחר הצטרפותי שינו את זה תודה וסליחה על השאלה הארוכה ליאת

18/08/2006 | 23:01 | מאת: יריב אבני

ליאת שלום, חברת הביטוח לא יכולה להרע את תנאי הביטוח שלך לאחר שהצטרפת לביטוח. פוליסת הביטוח היא חוזה בינך לבין הפניקס. לפיכך, אם לא סבלת מבעיות השמנה טרם הצטרפותך לביטוח ( ועד לאחר סיום תקופת האכשרה בת 3 חודשים), ואם הצהרת אמת בהצהרת הבריאות שלך, אינני מוצא סיבה לדחיית התביעה, למעט, אם מטרת הפרוצדורה היא "קוסמטיקה" ולא רפואית. אשמח להתעדכן בהמשך,בתשובה שקיבלת. בהצלחה יריב

15/09/2006 | 08:35 | מאת: ערוץ המכירות

ערוץ המכירות- המצאת רעיונות מקוריים לשיווק והקמת מועדוני לקוחות. ההפקה עלינו וזמן השידור בטלוויזיה ו/או הרדיו על חשבוננו!!! במידה והמוצר ו/או השירות שאת(ה) מוכר(ת) מתאים לשיווק ישיר באמצעות הטלוויזיה ו/או הרדיו,אנחנו נפיק את התשדיר ונשדר אותו על חשבוננו ברשתות השידור המובילות. אנחנו נחייב אותך בעבור הפניות בלבד!!! הטלמרקטינג, המשלוחים, הרישום והגביה מן הלקוחות אשר יפנו אליכם מוטלת עליכם. במידה ואת(ה) מעוניין להיפגש ולשמוע יותר,אנא אל תהסס(י) להתקשר או לשלוח SMS אל הטלפון הנייד של ישראל שמספרו: 050-792-8679

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל