קדחת המוח היפנית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/05/2006 | 10:19 | מאת: דני

שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לדעת האם נדבקתי בקדחת המוח היפנית ? ואם השאלה אינה קשורה לפורום הזה לאיזה פורום היא כן קשורה?

17/05/2006 | 13:28 | מאת: אהובה

דני, בפורום זה אין רופא... וגם אני רק גולשת כמוך.. לדעתי אתה יכול לשאול בפורומים אלו: פורום "מחלות זיהומיות ", פורום "רפואת משפחה". כאן בדוקטורס , וכן בפורום "רפואת מטיילים" - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-13789,00.html יש גם פורום בריאות באתר למטייל. בכל מקרה, זה לא במקום פנייה לרופא, לא וירטואלי . רק בריאות, אהובה

18/05/2006 | 04:40 | מאת: יריב אבני

דני שלום. אהובה ענתה תשובה מצוינת. אולי, לפני פניה לפורומים רפואיים כדאי שתלך להיבדק אצל רופא המשפחה?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל