נפצעתי בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/05/2006 | 17:05 | מאת: סילבי

ליריב שלום כשהייתי בחול נפצעתי שם קבלתי עזרה ראשונה ולאחר מספר ימים הגעתי לארץ וכאן החליטו שצריך ניתוח שאלתי האם את עלויות הטיפולים שאקבל בארץ יחולו על ביטוח נסיעות לחול? והאם אני יכולה לתבוע ימי מחלה את הביטוח אשמח לתשובתך תודה סלבי

18/05/2006 | 04:49 | מאת: יריב אבני

סילבי שלום. מטרת ביטוח הנסיעות לחו"ל הינו לתת מענה למצב הרפואי שקרה בחו"ל ולהוצאות שנגרמו בחו"ל. בעת חזרתך לארץ את מכוסה ע"פ חוק בביטוח הבריאות הממלכתי. היות ועל קופת החולים בה את חברה, לתת לך את כל השירותים שאת צריכה, אינני מוצא טעם לפנות בצורה זו או אחרת לביטוח הנסיעות לחו"ל. לעניין ימי מחלה, זהו נושא אשר צריך לבדוק נקודתית בפוליסת הנסיעות אותה רכשת. בריאות, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל