ביטוח בריאות לחו"ל לקשישים מעל 80

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/03/2006 | 12:27 | מאת: אריה

שלום רב. אני בן 84 וביוני אני מתכנן לנוסע לווינה ל-16 יום בהם אשהה אצל חברים. אני מתלבט אם בכלל ואם כן איזה ביטוח בריאות לעשות. הציעו לי ביטוח של 10$ ליום אשר אינו מכסה מחלות קיימות (לי יש בעיית לב). האם אתה ממליץ לעשות ביטוח ואם כן איזה ובאיזה מחיר?

25/03/2006 | 18:31 | מאת: יריב אבני

אריה שלום. אני לא מתעסק עם "חוקי מרפי". בכל נסיעה המלצתי לערוך ביטוח רחב ככל הניתן, גם אם אינו מכסה את הבעיה הרפואית הקיימת. עלויות אשפוז ב"עולם המערבי" מאד גבוהות, ולא שווה להסתכן בשביל כמה דולרים ליום. תוכל לפנות אליי ישירות במייל ע"מ שאפנה אותך לקבלת הצעה נוספת. נסיעה מהנה, יריב

29/01/2007 | 19:54 | מאת: אבי

שלום רב! קוראים לי אבי ואני בן 67. הקיץ אני מתכנן לנסוע לקנדה לביקור משפחה לתקופה של כ-5 חודשים. לפני 6 שנים עברתי ניתוח מעקפים. מאז אני מרגיש טוב, לא הייתי מאושפז ולא סובל מבעיות רפואיות כלשהן. אני לוקח תרופות על בסיס קבוע. לאור זאת, היכן אוכל להשיג ביטוח בריאות לתקופה זו? תודה מראש, אבי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל