ביטוח בריאות שאלה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/12/2005 | 15:53 | מאת: נישה

ליריב שלום רב אחיין שלי מקבל לתיום מזה כשנתיים, ומרגיש טוב מאד. הוא קיבל מהפסיכיאטר מכתב אודות מצבו,והתרופה שמקבל. בנוסף, בבדיקת הדם ניתגלה אצלו הומוציסטאין גבוה, והוא מקבל חומצה פולית. שאלתי: 1.האם כדאי לו לנסות לעשות ביטוח בריאות, ומה הסיכוי שיתקבל לביטוח בריאות? 2.האם כדאי לנסות להירשם במספר חברות ביטוח, ולראות אצל מי יתקבל? 3.האם האינפורמציה הרפואית עוברת בין חברות הביטוח השונות, טרם קבלת החבר לביטוח.? אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי בתודה ובברכה נישה

03/12/2005 | 17:21 | מאת: יריב אבני

נישה שלום. היות ואינני רופא, המושגים והנתונים אותם מסרת לא עוזרים לי הרבה בבואי לענות לשאלתך, ובכל זאת: 1. כדאי לנסות ולערוך ביטוח, ייתכן וחברת הביטוח תסכים תחת מגבלות לבעיות הקיימות או בתוספת פרמיה עקב סיכון היתר אותה לוקחת חברת הביטוח או שילוב של שני התנאים הללו.2. כן, שווה לנסות ולקבל את תגובתן של לפחות 2,3 חברות ביטוח. 3. לא. אינפורמציה איננה עוברת בין חברות הביטוח. בהצלחה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל